Nyt ei oo paljoo aikaa kirjotella, ku ei oo "iltapuuhia" ees alotettu, kunhan taas annan kuulua itestani etta hengissa ollaan! Koulua odotellessa, lauantaina vasta seuraavan kerran, taa on ihan tylsaa ku pitaa vaan oottaa ja oottaa etta millon sita paasee kouluun...ku se on IHANAA hermolomaa noista tenavista :D

Nojoo, vaikka sita hermolomaa kaipaaki ni on noi aika ihania, molemmat, vaikka Giovanni huutaaki ihan ilman mitaan syyta taaski kokoajan... kai se on vaa vasyny mut silti!

Maa muuten suoristin eilen hiukset, guudbai kiharat taas hetkeksi, ihan nayttaa oudolle ku kattoo peiliin ja onki suorat hiukset, mut ei se mittaa, kyl siihen tottuu taas :P Osasin IHAN ite ostaa sen suoristusaineen! Ja tanaa ostin uuden muistikortin kameraan ja muistitikun ku ton oman koneen kans on ongelmia, ni parempi ottaa kuvat talteen :)

Nyt on maistettu jaatelooki, se oli ihan hassun makusta, mutta hyvaa!Ja oon muuten juonu jo kerran italian espressooki, silmat seisoo vielaki selallaan ku se oli nii vakevaa :D Nonna Paola (lue: mummu Paola), keittaa mielettoman hyvaa kahvia, oon muutaman kupillisen jo saanu..Se on torkeen vahvaa kans, mut alyttoman hyvaa!Parjaa jo Eeki sunki kahville ;)

Nyt taas jatkettava Giovannin viihdyttamista etta Alessandra saa tehtya ruokaa meille, huuuuuuuuuuuuutava nalka! Niinku aina iltasi :)

Ps: AURINKO PAISTAAAAAAAAAAA tanaan oon hyppiny jo teepaitasillani pihalla!! :DDDDD