Sattuneesta syysta ollu parin paivan paussi ;)

Jooh, eli: taalla sita ollaan nyt! On muuten huikeeta!

Lentaminen oli mahtavinta ikina, ma sain ekalle lennolle ikkunapaikan, ensi jannitti ihan sikana, ja tietenki unohin korvatulpat laukkuun joka laitettiin sinne "hattuhyllylle" nousun ajaksi. No onneksi se ei sit oikeesti ees ottanu kipeeta korviin, vaikka kaikki pelotteli! Ma en voinu muuta ku tuijottaa kokoajan ulos ikkunasta ja ihmetella etta oonko ma oikeesti nain korkeella, etten nae pilvien lapi maahan! Ei se tuntunu yhtaa sille, melkei sama ku junassa ois istunu, paitsi kyyti oli PALJON tasasempaa! Ekalla lennolla en ees malttanu nukkua vaikka siella pilvien ylapuolella ei ollukaa mitaa nahtavaa :D Sitte ku alettii laskeutuu sinne Riikaan, oli hauska ku oltii pilvien alapuolella, kaikki naky ihan selvasti, mut jotenki ihan epatodellisen nakosena, niinku kaikki talot ois ollu jotain tulitikkutaloja tai nukketaloja! Meinasin saada huutonauruhepulin ku nain siel alhaalla menevan bussin! Naky jopa savupilviki! Se oli kyl hassua.. Metsa naytti ensi ihan vedelle, mut sit tajusin ku oltii vahan alempana, etta ne onki puita.. Riikassa oli jopa luntaki vaha, ni ei tuntunu ees etta ois ollu mitenkaa erityisen kaukana kotoo. Se kenttaki oli onneks tosi pieni ja selkee, osasin suoraan oikeelle portille eika tarvinnu kysella keltaa mitaa. Siellei harmivaan paassy tupakalle, mut ei se haitannu enaa siina vaihees ku paas seuraavaan koneeseen :D Ma ensi jannitin hirveesti tanne tuloo mut siel konees rupes vasyttaa nii hirveena etten voinu ku nukahtaa ja nukuin melkein koko matkan Venetsiaan. Sitte ku paastii sinne, oli hassu kattoo ikkunasta pihalle, ku siel kentallaki toisella puolella oli ihan lahella ranta. Sitte ku tuli ulos koneesta oli aika shokeeraava hetki, ilma oli aivan erilainen! Ei sita osannu kuvitella, semmonen aika kostee ja sitte hirveen lammin! Aivan ku Suomen kesa!

Alessandra oli siella sitte mua vastassa, vahan meinas olla sanat hukassa mut hyvin se meni, Alekin vain valitteli huonoo enkuntaitoaan, ja sanoin etta ollaan samoissa ajatuksissa, etta makaa en koe osaavani yhtaan nytte :D Siita "kotimatkasta" ma en muista juuri mitaan, ma istuin vaan ja ihmettelin ymparille, sit ku Ale kyseli etta mille vaikuttaa, en osannu sanoo muutaku etta "Hassua nahda jokapuolella vihreeta kun Suomessa on iiiihan talvi viela!" Sita nauratti. Sit se naureskeli silleki ku ma silmat pyoreena istuin autossa, joka on muuten farmari Bemari, ja seurasin liikennetta, kysy vaan etta eiko teilla oo ollenkaa autostradoja.. :D "eeeei??" ..

Taa perhe on ihan huippuihana, pojat ei oo yhtaan vierastanu mua missaan vaiheessa, mut Giovanni on vahan akkailevaa tyyppia, eika se tietenkaa asetu muille ku Alelle tai Filippolle. Ja tietenki se akkailee enimmakseen just sillon ku niilla ois muutaki tekemista :D Mut ehka taa tasta, ma oon vasta vahanaikaa ollu taalla ni mulla ei oo mitaa hataa..

JA JOO! Eikohan vaan iskeny silmatulehuksen paalle!Ei onneksi nii paha oo ku mita sillon aikasemmin oli, ei ollu juurikaa turvoksis eika rahmanen silma aamulla, mut arsyttaa se silti. Haettiinki heti eilen laaketta siihen.

Me kaydaan aamusin kahvilassa aamupalalla, makea croisantti ja ma join latte macciattoo, se on ihan alyttoman hyvaa! Tanaan mulla on vapaapaiva, mutta ei oikein oo tekemista kun ei tunne viela paikkoja juurikaan, ni oon sit hengaillu ylakerranvaen(siis tan perheen) kanssa koko paivan. Ma asun itte tuolla alakerrassa, missa asuu Paolaki. Mulla on onneks avaimet molempiin asuntoihin ni voin kulkee miten huvittaa! Ma kyl aattelin etta menisin kaymaan kahvilla siella kahvilassa, mutten tiia onko se auki viela..Taytyy kayda ehka kattoo, kavelee sit muina miehina ohi jos se onki kiinni ;)

Joo, ma en nyt jaksa kirjotella enempaa, kommentoikaahan ihmiset ja sanokaa mista haluatte tietaa lisaa!!!

CIAO!!

:edit: sen verran mun on pakko viella kommentoida, etta kello on taalla tunnin vahemman ku siella :D ei se mihinkaa vaikuta, kunhan kerroin :)