Hupsista, vahan aikaa kerkis vierahtaa taas ennen ku tulin kirjottelee :P Ma en viimeks suoraan sanottuna JAKSANU kirjottaa, joten siks tammonen tauko :)

Jooh, taalla sattuu ja tapahtuu, oon unohtanu kertoo paljon ja varmaa jatkossaki unohan, KYSYKAA ihmiset, KYSYKAA! :D

Ma oon alottanu koulun, se ei tunnu viela oikei muulle ku jannittavalle ja uudelle, ku ei oo ollu vasta ku kahdesti sita, mut ainaki lomaa se on noiden lasten hoidosta! Puoltoistatuntia "omaa" aikaa ihan ylimaarasta, ja kolmena paivana viikossa! Tiistaisin, keskiviikkosin ja lauantaisin, klo 09.00 - 10.30, ja meita ei oo ku 10 oppilasta, ni jaksaa keskittya kunnolla ku ei oo hirvee halina :) On se vaha hassua olla taas uudestaa koulun penkilla vaikka aatteli ettemma kylla enaa mee, mut oon ma tuol ihan mielellani. Alotettiin tietenki ihan alusta, persoonapronomineista ja "Mista olet kotoisin" lauseista, ja se on aika hassua mun mielesta mutta ku kieli on sillee suht helppo ettei oo mitaa outoja aanteita ni luulenpa oppivani sen ihan suht helposti :)

Kelit on ollu edelleen ihan huiput, aurinko paistaa pilvettomalta taivaalta, mut aamusin ku mennaan aamupalalle "baariin" on tosi kylma, nii kylma etta hengitys hoyryaa :P mut eihan sita voi verrata teijan kylmyyksiin, eihan? ;)

Jeppista, jatkanki tasta muihin hommiin, parjailkaahan!

Ciao :)

Aini: sen verran pakko kertoo, etta me on kayty uimassaki jo! Jonkisortin vauvauimakoulu, ihanan lamminta vetta oli! Harmi ku pitaa kertoo sen verran lisaa etta se oli uima-allas :D mut kivaa se oli :)