Joo, nyt on taas nii asiaa ku on tullu enemmän ja vähemmän hiljennyttyä, että ei tiiä mistä alottais! Varmaa siitä tärkeimmästä:

Pekalle terveisiä!! Cool

Sitte tosiaan: tänään jäljellä 21. Sitte mää taas palaudun Suomen kartalle!Suhteellisen äkkiä tää aika on mennyki, nyt jo neljä viikkoa ollu polttamattaki :) Nii kauan että viittii ääneen jo sanoo :P Muuten sitte: ihan turha oottaa minkäänlaisia tuliaisia kenenkää vaikka kuinka kokis oikeutetuks saaneensa, täällä on palanu ihan kiitettävästi rahaa kaikkeen mielihyvään ( Jäätelö, tupakka (sillon ku sitä vielä meni) jne), että mä en halua näitä viimesiä rahoja kuluttaa pelkkiin tuliaisiin :D tyytykäätte karkkeihin, mikäli niitä ehitte saada :P

Joo, sitte vähä seikkailua: Lauantaina pitäs mennä kuuntelee jonkinnäköstä luentoa Otaniemen kappelista, kyllä, Trevisoon meen Adrianan kanssa johonki ihme seminaariin ja se haluaa mut mukaansa kun aiheena on Suomi. Josko siellä vaikka tapais suomalaisia ihmisiä?Mene ja tiedä.

Ja sunnuntaina sitte tonne naapurivaltioon, Sveitsiin, yks yö siellä vaan ollaan, enkä vielä tiiä ohjelmasta muuta ku että Filippolla on maanantaiaamuna joku työtapaaminen ja siks mennään kaikki :P Ja sitte voiki sanoo jo että tj14 :D

Ja vähän ikävämpiä asioita, mun silmät on jatkanu tätä temppuilua, nyt ne on jokailta ollu ku niagaranputoukset ja punaset ku särjellä, johtuen tosta auringosta, ilmansaasteista ja tuulesta. Tänään Alessandra haki mulle antihistamiinisia silmätippoja ja on niistä jo huomattava hyöty ollu: ei enää oo vuotanu :)

Tähän tälläerää, ehkä mä taas bloggaan tiuhempaan ku on joku hyvä syy: Siis kotiinpääsy!!

Ahijoo, valmistuminenki lähestyy, ehkä musta vielä tulee datanomi vaikkei sitä kai kukaan uskoiskaan :D (vähiten minä itte!)

Kommentoikaas hyvät ihmiset ni mäki nään että vieläkö tätä joku jaksaa seurata vaikkei oo uutta tekstiä tullukaa :P